Spel!

Tjaa, vaknade typ för en timme sen. Nu ska jag spela, asså jag älskar verkligen att spela !!!!
Rebubbled !!!

XOXO;Nick's girl♥

See ya tomorrown

Ska lägga mej nu, e skiiit trött.
Puss !♥

Sorry !

Jag har inte bloggar på as länge känns det som iaf idag var jag ute med Natta, Zandra, Camilla, Carro, Brandon, Jr. Vi var i parken. Fett kul !
Ska spela nu, orkar inte bloggah !1 
HAHA
XOXO; Nick's girl♥

Checka blogg !

Checka in Nattas blogg.
Hon har ingen design än men hon är på G med en ;))

http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
http://nattagomez.blogg.se/
Love u !♥

-

Jag har ingen rubrik. Och som Natta, JAG HATAR RUBRIK!.
Idag var det en vanlig dag i skolan. 
Ska kolla på BB 19:00 ist för ikväll äre match, barca-Real.
Man bara måste kolla!
Jag hejjar på barca så jag hoppas dom vinner!
Men vi får se.
Ska spela nu innan jag stänger av datorn, men jag bloggar imorron. 
Ska t läkaren kl 14:00 så jag kommer vara hemma tidigare :))
Yeeah!
XOXO; Nick's girl♥

Skolan.

Heej, nu sitter jag hos Natta. Hon hade inte låst sin dörr så jag gick in och skrämde henne, hon skreeeeeeeek HAHHAHA!.
Hon typ sminkar sig sen ska vi dra t skolan !!!
XOXO; Nick's girl♥

Svar!

Mrs.Bieber' om Frukost.:
vad hände med princeton? ;) e du tillbaka till nick igen? <3

Svar; Jo du, jag har alltid älskat Nick och kommer alltid att göra det. Men jag gillar Princeton också ! 
Jonaslove!
Mindlesslove!

Duscha !

Kom nyss hem, vi chillade lite i skolan sen drog vi hem. Sitter och lyssnar på musik nu. Sessen (min syrra) ska duscha nu sen sak jag.
Men det var allt jag ville skriva.
Ikväll blire desperate housewifes och big brother efter.
XOXO; Nick's girl♥

Frukost.

Tjaa, idag äre skola (-.-)
Jag sitter här framför datan och äter frukost hehe. Och så har jag musik på :))
Idag ska jag t slussen efter skolan, sen har jag fotboll så jag tror inte att jag hinner blogga men vi får se.

XOXO; Nick's girl♥

Hemma nu.

Chaa, nu är jag hemma. Jag och Nerma kollade på filmen "Love and other drugs". Vi hann inte kolla hela, men så lång vi hann var den iaf bra:))
Nu sitter jag och äter ris med kyckling. (Fett gott)
Ska spela lite när jag e klar HAHA!
Mumsiit !!
XOXO; Nick's girl.

Hos Nerma.

Tjenare. Jag sitter hos Nerma, asså vi har fett kul. Kommer inte säga vad vi gör :)). Vi var ute med Dolores, Natalie, Meron och Bethel. I parken vi satt och berättade spökhistorier, fett kul haha. Sen drog Nerma hem och ingen var hos mej så jag gick t Nerma jag me. Nu är jag här och Nerma i köket hon ska ta mat. Jag venne ens vart min mamma är :O
Syrran drog ngnstans med min kusse. Iaf, det var allt. 
Tomorrwn it's school :((
I hate school!


PS. Ni kommer få många inlägg där jag är hos Nerma. För hon bor bara 4 trappor över mej.
XOXO; Nick's girl ;)♥


Sängdags!

Ska dra o lägga mej i sängen chilla me TV typ, orkar iaf nt vara inne på datan.
Godnatt!
XOXO♥

Tele me Nerma.

Snakkar i telefon med Nerma, har snakkat med henne i 1:32:03
XOXO♥

Glad Påsk.

Juste glömde nästan!

Glad Påsk Alla Söta !





Outside.

Kom hem för typ 20 min sen. Först var jag ute med Nerma och Camilla, vi var hos Nerma. Sen vid 7 gick vi ut och mötte Zandra. Vi chillade i parken. Fett roligt lite knaas. Sen kom Weronika och Pamela och vi chillade me dom. Vi gick t dagiset och sen satt vi utanför och snakkade. Sen typ kvar öber 8 gick Nerma och Camilla hem. Jag Zandra Weronika och Pamela gick tbx t parken. Vi satt i paken och typ sjöng och drev. Sen kom Meron för hon skulle köpa godis. Sen ville Zandra ah sockerdricka så Meron bjöd henne och mig (vi drog t centrum). Asså därifrån det var KNAAAS !! HAHA, vi hade skitkul. Weronika köpte godis och Zandra hälde dricka i godispåsen. Sen skulle vi slå sönder våra flaskor. Jag träffade min syrra vid bron och vi gick över bron. Vi gick runt och ner t parken och i backen slåg jag sönder min flaska. Sen var vi parken, då messade min syrra mej; Kom hem.
Nu sitter jag hemma, och lyssnar på musik!
XOXO♥

Gäster :))

Idag firar vi påsk, mamma har bjudit hit Zandras familj så det ska bli kul. Dom kommer kl 1. Nu sitter jag och lyssnar på musik och inne på face. Venne vad jag ska göra. Har nada att göra ://
Venne om jag bloggar senare, vi får se !
Just nu.
XOXO♥

Chill hos Nerma.

Hellow, Nerma har gäster men jag är hos henne iaf. Omj, Nerma har sötaste småkusinerna. Haha, men jag ska skriva lovestory nu har fett med ideér nu :))
(Nermas lilla bild)
XOXO♥

Hemma.

Heej, nu är jag hemma. Kom hen för typ en kvart sen eller ngt sånt. Mamma ringde mig och sa att jag måste hjälpa henne med huset och att jag skulle städa mitt rum....Men mamma är i tvättstugan och jag inne på data :)))
Men skam fixa mig sitter i morgonrock nu. Ska typ vara eller träffa Kim, måste ge henne hennes terminskort. Men annars ska jag chilla:)
Jag försöker hitta en bra sida där man kan spela Chuzzle Deluxe, skit roligt spel.
(Ni kanske har spelat det i dont know)
XOXO♥

Slagg hos Natta :))

Tjaa, idag slaggar jag hos Natta. Vi grillade vid 8 tiden men vi fick inte igång grillen. Vi satt ute bakom Nattas hus. Vi satt me kudde täcke och lakan under. Men det var fett kallt. Natta somnade typ snabbt ute. Medans jag satt och höll på med grillen. Efter typ 20 min fick jag igång den och vi lyckades få i oss korvar...Sen så såg jag ngn i buskarna. Och jag fick panik. Så jag sa t Natta att ringa sin mamma. Hennes mamma kom ut på balkongen och började skrika och då sa snubben som var full. Fuck you t henne. Jag och natta släckte elden fort och packade in ALLT i min väska HAHHA. Sen kom hennes mamma hennes kompis man och deras hundar ner t oss. Jag och Natta hade PANIIIK !!! Sen kom vi hem och chillade. Nu kollar vi på rush hour 1. Omj fett rolliiig !!!
XOXO♥

Röd dag...-.-

Tjaa, vakande 10 för jag o Natta skulle mötas 1. Vi skulle t globen sen t slussen. Hon skulle köpa converse och jag typ jeans. Men vi har ju terminskort och idag är det röd dag så vi kom nt förbi. Vi var fast i gullmars. Men vi lyckades prata med chaufören så han lät oss gå...Ikväll ska jag och Natta grilla. :)).Det ska bli najjsiiit !
Nu lyssnar jag på musik!
Natta köpte!
Ikväll blire ↑
XOXO♥

Godmorgon !

Godmorgon läsare!, idag ska jag slagga hos Kim så jag kommer inte bloggar. Om typ en halvtimme så ska jag möta Mrs.Bieber (Dibora) i parken för att jag ska få en stor Nick Jonas poster och hon ska få låten my girl av mindless behavior. Sen måste jag t Jenita för vi 2 ska dra t Kim och spela fotboll sen ska hon hem. Det är min första natt i Kims nya lägenhet så det blir väll kul. Nu när hon har ett eget rum o så :))).
Jag kollar på Good Luck Charlie tillsMrs.Bieber messar mej.
XOXO♥

..

Tjaa, har ingen rubrik. Kom inte på ngn :P. Nu sitter jag och åt en bagett, gav den t min syrra för jag var mätt. Idag hade jag träning. Vi körde med killar och det var fett kul. I slutet så körde vi match och jag gjorde 2 mål :))) (Fett stolt).
Ska kolla på Good Luck Charlie. Mitt nya favoritprogram. Juste igår så¨ råkade jag ta sönder våra ÄNDA Hörlurar, asså jag vet inte hur jag lyckades :((((
Men herrå !
XOXO♥

Nermas Rum !

Här kommer bilder på hennes rum, för er som ville se!
Vägg nummer 1


Vägg nummer 2

Vägg nummer 3 (Lite Taylor Swift)


Vägg nummer 4 som hon har påbörjat !

XOXO♥


Nermas place !

Tjaa,  vaknade vi 8 men somnade om t 10 låg kvar t typ halv 11 sen gick jag upp och börjde fixa meej. Sen drog jag t Nerma och nu sitter vi och lyssnar på musik :)).
Just nu; hos nerma, vad tycker ni om hennes vägg? K O M M E N T E R A !
XOXO♥

The daay!

Sorry att jag inte bloggat. Idag har jag varit med Kim i Hagsätra. Vi satt vid IP först och sen blev det för varmt så vi drog hem t Kim. Vi satt i hennes rum chillade. Sen sa Kim att vi skulle baka men hennes mamma sa att hon skulle göra klart maten så jag Kim Robin och Kristoffer gick bakom Kims hus för att spela fotboll men då kom hennes pappa och sa att dom skulle klaga och att det var en parkering så vi kunde träffa bilarna. Så vi gick in i skogen för att kolla men vi gav upp och Kim sa att vi skulle följa en stig så vi började gå längst sigen. Och vi kom fram t älvsjöbadet o det var inget vatten så vi gick ner i "poolen" och körde fotboll (väggen) sen blev Kim törstig så vi drog hem till Kim igen. Sen när vi kom hem bakade vi och Kim's föräldrar drog till willys för att handla. Sen var vi inne på datorn oc sjöng några låtar. Sen vid kvart  i sju drog jag hem. Sen när jag kom hem gick jag t Nerma. vi satt hos henne och var inne på datan, typ läste bloggar o så. Jag gick hem vid 20 i 10 och sen duschade jag t 10 för att jag skulle kolla på big brother. Och det var ett bra avsnitt. Nu sitter jag vid datan och kollar på amarican dad (på TV).
XOXO♥

Home Bajs Home

Tjaa, har varit hos Kim typ hela dan idag och it was awsome. Vi (Jag, Kim, Robin, Kristoffer) var ute i ca 5 timmar, fett skönt! Sen vid 5 kom natta ut och vi spelade forboll. Kikkade t 122 idag WIHI!!!! Men nu chattar jag med Nerma och ska skriva lovestory!
XOXO♥

Next Kim !

Tja, äter frukost nu och sen ska jag fixa meej o dra t hagsätra, för Kim bor ju där nu. Men nu ska syrran fortsätta kolla på sin film.
XOXO♥

Good Luck Charlie

Tjenare, Jenita fixade min design och den blev skit snygg (tycker jag). Nu sitter jag och  kollar på Good Luck Charlie på datan. Den är skit bra. Men ska fortsätta bloggar senare!
XOXO♥

Good Night !

Herrå, e trött och sak lägga meej. Fast ska kolla på big brother innan jag somnar såklaart. Har typ kollat på Mindless Behavior i typ 1 timme and it was great. I'm just saying :))
XOXO♥
(Mindless)

Daagen

Tjaa, idag var vi och läste på dagis så jag o Natta drog t dagiset här i rågsved. Vi blev klra med läsandet så att vi var ute och lekte med barnen asså OMJ vi hade fett kul. Runt 1 var det dags att dra tbx t skolan så det var jätte ssaaad att lämna alla barnen. Men vi fick sluta 1 timme tidigare för att vi var klara med utvärderingen typ...Ny lyssnar jag på MB. Mrs.Right..Skiit Awsome. Juste Jenita håller på me min header nu så den kommer väll upp idag elleh imorron. Vet inte hur den kommer se ut men hoppas den blir braa. Men jag glömde skriva lovestory igår så nu sak jag ska jag jag LOOVAR !. Men vi ses daah!
XOXO♥

Food Time :))

Tjenare, idag var en vanlig (tråkig) dag i skolan. Nu ska jag äta annars satt jag och kolla runt på twitter. Men jag ska skriva min lovestory efter maten. Bara så ni vet...
XOXO♥

Can't sleep...

Kunde inte sova så kom t datan :)). Nu lyssnar jag på musik och gör typ nada. Orkar inte blogga mer nu.

Musiik :))

Asså Omj, tack Mrs.Bieber (Dibora) som visade mej låten omj dom är 14 år och en e skiit sööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sitter och bombar låten !!
Midless Behavior - My Girl.


Min blivande efter Nick ;))
XOXO♥

Tacos :))

Kom hem för typ 20 min sen. Sitter och äter Tacos så bloggar när jag e klar !!
XOXO♥

Träning

Chaa, idag har vi träning (fortboll). Jag och Natta ska mötas 4 för att vi måste t ett dagis och snakka. Vår träning börjar 5 och vi ska möta Jainaba halv 5 i centrum. Nu sitter jag inne på Face. Ska logga ut och börja röra på mej snart också. Men bloggar när jag kommer hem.
XOXO ♥

Home sweet Home :))

Tjenare, kom typ hem för 10 min sen. Var på tjejcafé och det var skit kul. Vi fick tårta för dom som fyllt år. Stakars Nerma Bieber som missa :))
Nu sitter jag ocg lynnar på musik...Juste när vi skulle hem så följde jag Claudia och Delsy Zandra hem då cyklade en kille förbi. Claudia frågade han "Hej, vad heter du" haha och han svara "Det ska du skita i din svartskalle" Asså OMJ jag doooog !!!
Sen när vi hade lämnat Zandra så stog killen och gömde sig bakom buskarna omj vi fick panik och spraaang!!
Vi lämnade Delsy i halva skolgården och rucha hem....Nu ska jag stänga av datan och kolla på Big brother!!!
XOXO♥

Home sweet Home :))

Tjenare, kom typ hem för 10 min sen. Var på tjejcafé och det var skit kul. Vi fick tårta för dom som fyllt år. Stakars Nerma Bieber som missa :))
Nu sitter jag ocg lynnar på musik...Juste när vi skulle hem så följde jag Claudia och Delsy Zandra hem då cyklade en kille förbi. Claudia frågade han "Hej, vad heter du" haha och han svara "Det ska du skita i din svartskalle" Asså OMJ jag doooog !!!
Sen när vi hade lämnat Zandra så stog killen och gömde sig bakom buskarna omj vi fick panik och spraaang!!
Vi lämnade Delsy i halva skolgården och rucha hem....Nu ska jag stänga av datan och kolla på Big brother!!!
XOXO♥

Home sweet Home :))

Tjenare, kom typ hem för 10 min sen. Var på tjejcafé och det var skit kul. Vi fick tårta för dom som fyllt år. Stakars Nerma Bieber som missa :))
Nu sitter jag ocg lynnar på musik...Juste när vi skulle hem så följde jag Claudia och Delsy Zandra hem då cyklade en kille förbi. Claudia frågade han "Hej, vad heter du" haha och han svara "Det ska du skita i din svartskalle" Asså OMJ jag doooog !!!
Sen när vi hade lämnat Zandra så stog killen och gömde sig bakom buskarna omj vi fick panik och spraaang!!
Vi lämnade Delsy i halva skolgården och rucha hem....Nu ska jag stänga av datan och kolla på Big brother!!!
XOXO♥

Ämnesvecka = Svenska

Chaa, som det står i rubriken ↑ har vi ämnesvecka i svenska...Vi ska jobba med Retorik och skit (-.-) Idag var vi på ett museeum. Omj en kille snakka i 2 timmar. Fan va man blev uttråkad. Jag satt och snakka me Natta, men fick skit :P Hehe. Nu sitter jag och lyssnar på en skit bra låt (Tack Natta) Och inte boyfriend haha. Senare ska jag på tjejcafé. Nice ;) Juste idag fyller Zandra Victoria Evermo 13 år. Big giirl.
Bloggar kanske senare
XOXO ♥

Boyfriend :))

Tjaa, vaknade 7 och nu sitter jag vid datan och äter flingor. Och lyssnar på bästa låten !
Lyssna:
Big Time Rush ft Snoop Dogg - Boyfriend Lyrics ♥

Big Brother :)

Nu ska jag gå och kolla på TV, sen kl 10 kommer big brother och då står det mellan Patrik och Rodney. Men bloggar imorron efter skolan :)
Rodney
Patrik
Och så sexigaste killen
MARTIN

Nothing to do...

Tjenare, just nu sitter jag inne på facebook och gör ingenting. Jag venne vad jag ska göra. Ska driva runt på internet nu. Asså min syrra e störd. (a) Hon skriker och pratar hela tiden bara för att hon har tråkigt. Asså man får daamp !!!!!!

Ny blogg

Tja, Hellen här..Här kommer jag skriva om min vardag osv. Jag hade en blogg me en kompis innan men thats over. Men nu ska jag äta :)



See yaa!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0